Skip links

Mooiste subtropische zwembaden

Ben jij op zoek naar het mooiste subtropische zwembad van Nederland? Dan kom je al gauw uit bij een Center Parcs vakantiepark. Doordat de zwembaden op vakantieparken zitten, worden ze toch net wat leuker en mooier aangekleed. Daarbij liggen de parken altijd in een natuurrijke omgeving wat direct zorgt voor een vakantiegevoel! Dit alles werkt natuurlijk mee bij het zoeken naar het mooiste subtropische zwembad van Nederland. Lees snel welke subtropisch zwembaden je volgens ons echt niet mag missen!

Center Parcs De Eemhof

Met stip op nummer 1 is vakantiepark De Eemhof van Center Parcs. Aqua Mundo, zoals het subtropische zwemparadijs heet, is enorm uitgebreid en er is voor iet wat wils. Of je nu gaat voor de wildwaterbaan of de bandenglijbaan! Het bijzondere van dit zwembad is namelijk een glijbaan van meer dan 150 meter waar je vanaf kunt met een rubberen band. Gegarandeerd plezier!

Bekijk dit park

 

Center Parcs Park Zandvoort

Voor de echte wildwaterbaan fans moet je naar Park Zandvoort! Aan het einde van de zomer in 2019 is daar een spiksplinternieuwe wildwaterbaan geopend. De grootste van de Benelux. Wil je het toch liever iets rustiger aan doen? Ga dan lekker genieten in het Turkse stoombad of ga naar een van de speciale filmavonden waarbij het zwembad wordt omgetoverd tot een zwembad bioscoop!

Bekijk dit park

 

Center Parcs Het Heijderbos

De hekkensluiter van deze top 3 subtropische zwembaden is toch zeker wel Het Heijderbos. Naast het uitgebreide aanbod van wildwaterbaan, glijbanen en het golfslagbad, vind je in dit zwemparadijs namelijk ook een snorkelbad! Dat is een buitenzwembad met er omheen een aquarium gebouwd in meerdere delen. Dus doe je duikbril op en duik onder water om alle toffe vissen te spotten! En wie weet zie je ook nog een haai voorbij zwemmen!

Bekijk dit park