Skip links

Vakantieparken in de natuur

Veel vakantieparken in Nederland liggen in een natuurrijke omgeving. Zo liggen bijna alle Center Parcs vakantieparken altijd in een bosrijke omgeving en ook steeds meer parken van Landal liggen lekker tussen de natuur. Maar is dit nog niet natuur genoeg voor je? Zoek dan eens een vakantiepark op temidden van grote natuurparken of bosgebieden waar je bijvoorbeeld lekker door heen kunt lopen. We hebben enkele vakantieparken temidden van de natuur voor je op een rijtje gezet.

Landal de Hellendoornse Berg

Op de Sallandse Heuvelrug vind je dit heerlijke Landal vakantiepark. De heuvelrug is een perfecte gebied voor een lange wandeling door de bosrijke omgeving. Voor de sportievelingen bevinden zich er ook voldoende mountainbike tracks waar je over heen kunt gaan. Naast de prachtige natuur, ligt dit vakantiepark ook dichtbij Avonturenpark Hellendoorn.

Center Parcs Het Heijderbos

Dit vakantiepark in het noorden van Limburg ligt vlak bij het natuurgebied Nationaal Park Land van Maasduinen. In dit natuurpark bevinden zich enorm veel fiets- en wandelroutes. Voor de liefhebbers zijn er in dit gebied ook mountainbikeroutes te vinden. Maar wat ook zeker de moeite waar is, is het brengen van een bezoek aan de kasteeltuinenn van Arcen.

Bekijk dit park

Landal Miggelenberg

Dit Landal vakantiepark ligt heel dichtbij de Veluwe, bijna er op. En de Veluwe is een en al natuur! In dit mooie natuurgebied kun je uren wandelen en nog steeds nieuwe stukjes ontdekken. Of ga er lekker op uit met de fiets en maak een mooie tocht door het Nationale Park de Hoge Veluwe. Of laat je kinderen lekker ravotten in de speeltuin het Avonturenhof terwijl jij lekker geniet van een drankje op het panorama buitenterras.